Offices
Landscape
Hospitality
Vorige slide
Volgende slide

PicnixX Professional

De PicnixX tafels zijn uitermate geschikt voor professionele doeleinden. Dankzij de kwaliteit, multifunctionaliteit en flexibiliteit van de PicnixX collectie maakt het niet uit of dit een restaurant is of een binnen- of buitenruimte van een kantoor. Daarnaast hebben wij ruime mogelijkheden voor maatwerk en doen we graag klantspecifieke aanpassingen. Zoek vrijblijvend met ons voor het doen van een projectaanvraag.

Service

Naast de levering van producten bieden wij ook diensten aan. Zo kunnen wij (indien nodig) de PicnixX tafels plaatsen, gedurende de winter in opslag nemen of onderhoudsdiensten uitvoeren. Eventueel zijn de producten ook te huren voor events. Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie over de mogelijkheden.

Productspecials

Naast maatwerk projecten kunnen wij op uw verzoek eenvoudig aanpassingen doen aan onze producten. Dit kan zijn het plaatsen van een stopcontact, een afwijkende maat of een speciale RAL kleur. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Custom made

Onze collectie is flexibel en geeft veel mogelijkheden tot het doen van aanpassingen. Bijna alles is wat ons betreft mogelijk. Zoek contact met ons en daag ons uit met uw vraag! Een goed voorbeeld hiervan is de op maat gemaakte bijpassende schommel die wij voor het Prinses Maxima Ziekenhuis in Utrecht hebben gemaakt.

Download:

Projects

Ik wil graag meer informatie over:

Projects