Miss PicnixX

Afwijkende RAL kleur op aanvraag

Miss PicnixX
Miss PicnixX
Miss PicnixX
Miss PicnixX
Vorige slide
Volgende slide

What is in

FSC hardhout

De PicnixX tafels zijn gemaakt van uiterst duurzaam FSC hardhout. Het hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het hardhout is vrijwel splinter- en scheurvrij.

Behandeld staal

Het metalen frame van PicnixX producten is gemaakt van zeer duurzaam speciaal behandeld staal. Dit is een prachtig materiaal dat veel voordelen biedt. Dit staal is sterk en taai en heeft enorm lange levensduur. Het staal is afgewerkt met een duurzame RAL kleur.

Options

Geïntegreerd zonnescherm

De meegeleverde Sun Shade maakt het PicnixX concept nóg unieker. De Sun Shade is lichtgrijs. De Sun Shade is heel eenvoudig op te zetten of af te breken. U steekt de RVS buizen in de poten van het frame en klikt de Shade aan de buizen. De RVS buizen waaraan u de Sun Shade Poles kunt bevestigen zijn op een zeer fraaie manier onder het frame op te bergen.

Kussen set

De op maat gemaakte comfortabele Sunbrella kussens zijn weersbestendig en geven uw PicnixX tafel nóg meer zitcomfort. U heeft de keuze uit 3 standaard kleuren. De kussens zijn gemaakt van het internationale merk Sunbrella. Een merk dat bekend staat om haar kwaliteit en lange levensduur. De Sunbrella stoffen zijn nagenoeg uv-bestendig en water- en vuilafstotend. De kussenhoezen zijn afritsbaar, zodat u de hoezen eenvoudig kunt wassen. De vulling is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig.

Full Seat

Standaard heeft de Miss PicnixX tafel 2 zittingen, zodat u gemakkelijk kunt in en uit stappen. Deze tafel is geschikt om met minimaal met 6 personen aan te zitten. Daarnaast is de tafel daarmee erg geschikt voor bijvoorbeeld een kinderstoel aan te schuiven. Indien u volledig rondom wilt zitten dan is er de mogelijkheid om in de productconfigurator een uitvoering met een volledig rondom zitting te bestellen.

Bijpassende producten

Download:

Miss PicnixX

Ik wil graag meer informatie over:

Miss PicnixX